contactar els professionals en la contaminació electromagnetica
contactar els experts en les radiacions
tot per detectar i apantallar la radiacio electromagnetica i electrosmog
Notícies i actualitat sobre la radiació electromagnètica, els seus efectes en la societat, i en la salut humana
protecció contra la radiació de les antenes

Sistemes de protecció i blindatge contra la radiació de les antenes

Subministrem materials de blindatge i sistemes de protecció per apantallar la radiacion electromagnètica emesa per les antenes de les estacions basi de telefonia mòbil, wifi, wimax, etc.

A més de materials de blindatge usats per protegir espais vitals contra la contaminació electromagnètica d'alta freqüència, suminsitramos una gamma de peces de roba protectora, i fundas protectores de mòbil que redueixen la radiació absorbida pel seu cap mentre parla per telèfon mòbil.

Per veure la nostra gamma completa de productes de protecció, per favor visiti la nostra tenda online. A continuació detallem els productes més usats per inhibir la contaminació electromagnètica d'alta freqüència, tant per aplicar el principi d'evitació prudent front les exposicions, com per alleujar els símptomes d'electrosensibilidad.

Pintura de blindatge YSHIELD HSF54

pintura apantallamiento
Pots de YSHIELD HSF54

La millor solució per apantallar els interiors contra la contaminació radioelèctrica és usar una pintura conductiva dissenyada específicament per blindar espais contra la radiació microona que prové de les antenes de telefonia mòbil. Recomanem la pintura de blindatge YSHIELD HSF55, que es compon de partícules de carbó contingudes en una emulsió d'un acrílic puro d'alta qualitat. La pintura s'usa per aïllar tant interiors com a exteriors, té una eficàcia d'apantallament de a les freqüèncias de telefonia mòbil (GSM900) de 37 dB (reducció per 99,98%) en una capa, y de 44 dB (99.996%) en dues capes. S'aplica en les parets com una pintura plàstica normal. Després, es pot pintar damunt de la capa de YSHIELD HFS54 amb una pintura plàstica decorativa.

Teles de blindatge per confeccionar cortinetes

tela blindaje
Sala menjador amb cortinetes de blindatge

Habitualment, la gran part de la radiació d'antenes entra per les finestres i per això és molt important apantallar aquests punts sensibles. Per blindar les finestres contra la radiació, se sol usar una tela de teixit especial - recomanem la teles Voile o New DayLite - per confeccionar cortinetes o cortines. Aquestes teles també s'usen per confeccionar mosquiteros i cels de llit. Les teles inhibidores New Daylite i Voile, de caràcter tèxtil i sense conductivitat superficial, són rentables (30°C, sense usar secadora), incorporen fils prims de coure coberts amb una capa de laca que proporcionen propietats de blindatge contra la radiació electromagnètica. Les teles Voile i DayLite tenen una alta eficàcia de blindatge en tots els rangs de freqüències usats per les xarxes de telefonia mòbil.

Folis conductius per a finestres

folio blindaje
Foli de blindatge EN50

Si les seves finestres tenen el marc d'alumini, com una alternativa a les cortines de tela conductiva, es pot instal·lar un foli conductiu en el cristall de la finestra. Els folis són semi-transparents i permeten l'entrada de llum, contenen diverses capes metàl·liques primes per proporcionar una conductivitat superficial i per això, posseeixen característiques d'apantallament contra la radiació microona. Per favor tingui en compte que no és aconsellable installar folis en les finestres de marcs de PVC, atès que la radiació entra pels marcs amb major facilitat que pel cristall de les finestres.

Malla de blindatge per a exteriors

En noves construccions o renovacions es pot incorporar una malla conductiva a l'obra per apantallar la radiació electromagnètica. Aquesta malla es pot fixar a estructures i barreres de balconades o terrasses per apantallar espais exteriors.

Tenim diversos tipus de malla protectora:

malla apantallamiento
Rotllo de 50m de malla A2000+

A2000+ és una malla de fibres d'acer inoxidable entreteixides amb una capa conductiva, fàcil d'aplicar, plegable, resistent a la putrefacció i a les gelades, per això, és molt apta per a aplicacions exteriors. Es pot instal·lar dins de parets i estructures de formigó, i també pot reemplaçar a la malla de reforç normal.

HEG10 és una malla semi-transparent d'acer inoxidable d'alta eficàcia per aïllar la radiació d'alta freqüència, i els camps elèctrics de baixa freqüència (amb presa de terra). Pot ser utilitzada tant en interiors com en exteriors. Es pot instal·lar la malla entre dues estructures de pladur o guix, o directament fixar-la en la paret mitjançant qualsevol manera de subjecció.

Índex | Contactar | Sobre | Legal
©Radiansa Consulting 2012