contactar els professionals en la contaminació electromagnetica
contactar els experts en les radiacions
tot per detectar i apantallar la radiacio electromagnetica i electrosmog
Notícies i actualitat sobre la radiació electromagnètica, els seus efectes en la societat, i en la salut humana
protecció contra la radiació de les antenes

Mesuradors de radiació generada per les antenes de telefonia mòbil i altres instal·lacions radioelèctriques

Radiansa Consulting subministra mesuradors de radiació d'alta freqüència i microones, tant per a ús professional com per a ús particular, per mesurar les exposicions a la radiació emesa per les antenes.

A més proveïm als nostres clients tota la informació necessària per interpretar els mesuraments. Els nostres clients tenen accés a diversos recursos en-línia, com una guia d'exposicions que inclou detalls de la normativa vigent, i nivells d'exposició cautelars, i informació detallada sobre com realitzar els mesuraments.

A continuació es detalla més informació sobre els mesuradors de radiació d'alta freqüència Spectran (Aaronia), Gigahertz Solutions, i ESI que subministra Radiansa, per favor no dubti a contactar amb nosaltres per aclarir l'instrument idoni per a les seves necessitats:

Mesuradors Spectran

Analizador de radiaciones Spectran

Els mesuradors de la linia Spectran combinen una anàlisi complexa de la radiació emesa per les estacions basi de telefonia mòbil i altres emissors de radiació d'alta freqüència amb un sistema d'ús apte per no-experts. Els *Spectran són mesuradors espectroscòpics, que poden mesurar la intensitat de radiació en qualsevol rang de freqüència especificat dins del seu rang de mesurament. Diversos rangs de freqüència (sistemes de telefonia mòbil, wifi, DECT) vénen pre-programats, i accessibles solament per pressionar un botó. Estan disponibles diversos models amb diversos rangs de freqüències àmplies, juntament amb diverses opcions com l'enregistrament de dades. A més de mostrar la intensitat de radiació en les unitats estàndard de W/m2 (watts per metre quadrat) i V/m (volts per metre), els *Spectran també poden mostrar el nivell de radiació lectura com a percentatge dels límits d'exposició legals vigent en l'Estat Español per facilitar la interpretació dels resultats obtinguts.

Com a accessoris, els mesuradors Spectran inclouen una bateria recarregable i carregador, una maleta d'alumini per al transport, i una antena direccional desmuntable. Els Spectran posseeixen una connexió USB, la qual cosa permet, a qui ho desitja, connectar l'equip amb un PC i realitzar una anàlisi encara més complet; el programari d'anàlisi és gratuït - visita la nostra secció de recursos per descarregar la versió més actualitzada.

Veure i descarregar les fulles de dades:

Més informació i comandes:


Medici�n usando el equipo Spectran

Recomanat: El HF6080 per a ús professional, un instrument molt pràctic i econòmic, que cobreix un gran rang de freqüències (10MHz - 8GHz), que inclou emissions de radi i televisió, telefonia mòbil, DECT, wifi, WiMAX, TETRA, 5GHz WLAN, Radars, etc. Té una resolució de 3kHz, una precisió nominal de ±2dB, i una memòria interna de 64kB ampliable a 1Mb. El mesurador es pot subministrar amb un certificat de calibratge.


Mesuradors de Gigahertz Solutions

Medidores de Gigahertz Solutions Els mesuradors de Gigahertz Solutions mostren la intensitat de la radiació en unitats de microwatts per metre quadrat (µW/m<*sup>2). Els equips tenen una taula de conversions en el dorsal de l'instrument per poder convertir la lectura en unitats de millivolts per metre (mV/m). Els mesuradors de radiació d'alta freqüència de Gigahertz Solutions són detectors de banda àmplia, és a dir que mesuren i sumen la intensitat de tota la radiació dins del seu rang de freqüències. A més de mostrar la intensitat de radiació en la seva pantalla LCD, els mesuradors posseeixen una manera d'operació en el qual l'instrument emet un senyal acústic (beep-beep) que segueix la intensitat de la radiació. Són detectors senzills i fiables, robusts, d'ús fàcil, i de llarga durada de bateria.

Més informació i comandes:


Medición usando el equipo HF35C

Recomanat: El model HF35C, un instrument d'ús molt fàcil, recomanat per a particulars que volen avaluar les seves exposicions a les antenes basi de telefonia mòbil. Per començar el mesurament, tan sol cal encendre l'equip, i prendre les lectures. L'instrument mesura tota la radiació en el rang de freqüències de 800 MHz a 2,4 GHz, és a dir, cobreix els sistemes de telefonia mòbil de segona (GSM900 i GSM1800), 3G (*MTS) i 4G. Està disponible un vídeo sobre l'ús de l'equip, produït pel fabricant Gigahertz Solutions.


Mesuradors de Electrosmog ESI

Els ESI 23 i ESI 24 són detectors innovadors desenvolupats específicament per ajudar a particulars a saber els seus nivells d'exposició a les radiacions, tant als camps electromagnètics de baixa freqüència (emesos per transformadors, línies d'alta tensió, equips electrodomèstics, etc) com a la radiació d'alta freqüència (emesa per les antenes de telefonia mòbil, wifi, etc) en un sol instrument. Els detectors ESI són especialment indicats per a persones que sofreixen de electrosensibilitat.

Detector de electrosmog ESI 23

Medidor de electrosmog ESI23 Simplement cal encendre l'equip, i el detector mostra la intensitat de radiació en una escala de 5 nivells a través d'un sistema de llums (de verd, groc, i vermella), és a dir, no fa falta interpretar els mesuraments numèrics per saber quan el nivell de radiació supera els nivells recomanats; la llum vermella s'encén quan els nivells de radiació corresponen als nivells d'acció recomanat per Radiansa Consulting i altres organismes experts per a espais vitals.


Detector de electrosmog ESI 24

Medidor de electrosmog ESI24 Semblança al mesurador ESI 23, la versió ESI 24 disposa d'un sistema de 5 llums que proporciona una escala de 9 nivells de radiació, que resulta en una lectura més precisa, a més té una manera d'operació addicional de "alta sensibilitat" per a senyals d'alta freqüència (escala de 15 nivells). El detector mostra la intensitat de radiació en una escala de 9 nivells a través d'un sistema de llums (de verd, groc, i vermella), és a dir, no fa falta interpretar els mesuraments numèrics per saber quan el nivell de radiació supera els nivells recomanats. En el cas de necessitar informació quantitativa, l'equip se subministra amb un fullet que explica l'escala de les llums en unitats de microtelsa (camp magnètic), volts per metre (camp elèctric), i microwatts per metre quadro (radiació d'alta freqüència).Índex | Contactar | Sobre | Legal
©Radiansa Consulting 2012