contactar els professionals en la contaminació electromagnetica
contactar els experts en les radiacions
tot per detectar i apantallar la radiacio electromagnetica i electrosmog
Notícies i actualitat sobre la radiació electromagnètica, els seus efectes en la societat, i en la salut humana
protecció contra la radiació de les antenes

Pintura d'aïllament electromagnètic YSHIELD HSF54

Pintura d'aïllament electromagnètic YSHIELD HSF54 per blindar interiors i exteriors

pintura conductiva para apantallar radiaci�n de alta frecuencia
Pots de YSHIELD HSF54

La pintura YSHIELD HSF54 és una pintura conductiva que blinda les superfícies contra la radiació d'alta freqüència; es compon de partícules de carbó contingudes en una emulsió d'un acrílic puro d'alta qualitat, és a dir no conté cap component metàl·lic, ni cap component tòxic, a més compleix amb els requisits de materials per a ús en "edificis sans". És resistent a l'aigua i té una alta adherència a les superfícies com a pintura plàstica, taulers de construcció, ciment, guix, poliestirè, superfícies d'obra de paleta, etc. La pintura és recomanada tant per a aplicacions interiors com per a aplicacions exteriors, i té una eficàcia de blindatge a 900 MHz de 39 dB (reducció per 99,99%). S'aplica en les parets com una pintura plàstica normal. Després, es pot pintar damunt de la capa de YSHIELD HFS54 amb una pintura plàstica decorativa. Es comercialitza en pots d'1 litre i 5 litres. Per a interiors, el rendiment és de 7,5 m2 per litre; i per a exteriors, de 5 m2 per litre.

Com s'aplica la pintura de blindatge?

saló blindat


La pintura d'aïllament electromagnètic HSF54 s'aplica igual que una pintura plàstica decorativa normal i corrent; no es necessita cap perícia o coneixement tècnic especial perquè facilitem totes les instruccions necessàries (en castellà). Pot pintar vostè mateix, o pot contractar un pintor, nosaltres sempre estarem disponibles en cas que necessiti més consells. Es recomana aplicar la pintura HSF54 amb un corró de bona qualitat, amb pèl intermedi (10-13 mm). No es recomana usar corrons de pèl curt, ni corrons d'escuma, ni brotxes. Per aconseguir una atenuació de radiació constant per tota la superfície, cal aplicar una capa uniforme i abundant. Depenent de la temperatura i de la humitat, la pintura HSF54 necessita de 12 a 24 hores per assecar-se. Després, es pot cobrir la pintura HSF54 amb una pintura plàstica decorativa. Per cobrir la pintura de blindatge de forma completament (la pintura HSF54 és de color negre), es recomana aplicar dues capes d'una pintura plàstica decorativa de bona qualitat.

Nota addicional - Preses de terra

conexi�n a terra instal·lada

Encara que els sistemes d'aïllament per a interiors basats en pintures conductives no necessiten una connexió a terra per funcionar com a blindatge contra les radiacions d'alta freqüència, és recomanable realitzar una presa de terra per evitar la generació de camps elèctrics de baixa freqüència per l'acoblament amb el sistema elèctric de la casa. És fàcil realitzar una presa de terra per al seu sistema de blindatge. Nosaltres subministrem "kits" complets. Com qualsevol instal·lació elèctrica, encara que els kits se subministren amb instruccions, és recomanable contractar un electricista per realitzar-la. Per a més informació, veure les instruccions d'instal·lació de les preses de terra especialment adequat per a apantallaments interiors basats en la pintura YSHIELD HSF54. També subministrem preses de terra per a exteriors.

Índex | Contactar | Sobre | Legal
©Radiansa Consulting 2012