contactar els professionals en la contaminació electromagnetica
contactar els experts en les radiacions
tot per detectar i apantallar la radiacio electromagnetica i electrosmog
Notícies i actualitat sobre la radiació electromagnètica, els seus efectes en la societat, i en la salut humana
protección contra els camps electromagnètics

Apantallament dels camps elèctrics de baixa freqüència

Subministrem materials i sistemes d'apantallament, com a pintures conductives per a ús arquitectònic, cables de subministrament elèctric apantallats per evitar la generació de camps elèctrics en els mobles d'oficina i altres estructures per un procés d'acoblament.

Per aïllar els camps magnètics de baixa freqüència, és a dir el component magnètic dels camps electromagnètics és necessari utilitzar aliatges metàl·lics especials d'alta permeabilitat magnètica com els productes detallats a dalt; no obstant això, si la necessitat només se centra a reduir el component elèctric / camp elèctric (per reduir camps elèctrics d'inducció per exemple) es pot usar materials d'alta conductivitat elèctrica, en lloc dels materials d'alta permeabilitat magnètica (veure més informació sobre la diferència entre camps elèctrics i magnètics). Detallem productes usats per reduir els camps elèctrics de baixa freqüència en aquesta pàgina.

Prengui en compte que els materials d'apantallament de radiació d'alta freqüència també serveixen per blindar els camps elèctrics de baixa freqüència, en connectar el material a una presa de terra.

Pintures conductives

NSF54 pintura conductiva

La pintura conductiva YSHIELD NSF34 és una pintura conductiva que es compon de partícules de carbó contingudes en una emulsió d'un acrílic puro de l'alta qualitat, és a dir no conté cap component metàl·lic ni cap component tòxic, a més compleix amb els requisits de materials per a ús en "edificis sans". És resistent a l'aigua i té una alta adherència a les superfícies com a pintura plàstica, taulers de construcció, ciment, guix, poliestirè, superfícies d'obra de paleta, etc. La pintura és recomanada tant per a aplicacions interiors com per a aplicacions exteriors. S'aplica en les parets com una pintura plàstica normal, i després es pot pintar damunt de la capa de YSHIELD NSF34 amb una pintura plàstica decorativa.

Presa de terra instal·lada

La pintura es comercialitza en pots d'1 litre i 5 litres. Per a interiors, el rendiment és de 7,5 m2 per litre; per a exteriors, de 5 m2 per litre. Cal connectar la superfície apantallada a una presa de terra elèctrica - és fàcil realitzar una presa de terra, per a això subministrem "kits" amb tots els components necessaris. Els kits es componen d'una placa metàl·lica de 8 x 8 cm que va instal·lada en la paret amb cargols, i un adaptador que es connecta directament a l'endoll (o un tub metàl·lic d'aigua o calefacció), units per un cable de presa de terra.


Cables apantallats

cable d'extensió apantallat

Els cables de subministrament elèctric apantallats eviten la generació de camps elèctrics no-desitjats en el entorn laboral i domèstic per la proximitat dels cables de subministrament de 240V als mobles i persones.
Subministrem una gamma de cables, entre ells:

  • Cables apantallats per a ordinadors, impressores, etc
  • Cables apantallats oberts amb endoll
  • Cables d'extensió apantallats (5m)
  • Cables d'enllumenat apantallats de 3 i 5 fils
  • etc
  • Contactar amb nosaltres para més informacióÍndex | Contactar | Sobre | Legal
©Radiansa Consulting 2012