contactar els professionals en la contaminació electromagnetica
contactar els experts en les radiacions
tot per detectar i apantallar la radiacio electromagnetica i electrosmog
Notícies i actualitat sobre la radiació electromagnètica, els seus efectes en la societat, i en la salut humana
protección contra els camps electromagnètics

Mesuraments de les exposicions als camps electromagnètics (CEM)

Radiansa Consulting realitza mesuraments professionals per avaluar les exposicions als camps electromagnètics de baixa freqüència.

Els camps electromagnètics (CEM) de baixa freqüència estan generats per centres de transformació, línies d'alta tensió, i equips elèctrics. En general, la freqüència de les emissions és de 50 Hertz.

Llocs de treball

Proveïm serveis de mesurament per comprovar la compliment del vostre entorn laboral amb la Directiva 2004/40/CE del Parlament Europeu, també mesures conforme amb el Protocol d'Actuació en casos de Lipoatrofia Semicircular, i mesuraments generals per avaluar els nivells de camps electromagnètics i els possibles riscos associats en llocs de treball - des d'oficines administratives fins a naus d'indústria pesada. Per a més informació sobre mesuraments de CEM en llocs de treball, per favor navegui a la secció de riscos laborals.

Habitatges particulars

Un professional es desplaçarà al seu habitatge per realitzar un estudi rigorós dels nivells d'exposició als camps electromagnètics. Després de realitzar les mesures, elaborem un informe expert i detallat sobre els resultats (no una senzilla fulla que simplement declara els valors registrats). El nostre informe inclou detalls de la normativa vigent (Reial decret 1066/2001 i normativa autonòmica), nivells de referència i nivells cautelars (ICNIRP, Bioinitiative, Salzburg..), els efectes possibles en la salut humana, i assessorament a reduir els nivells de contaminació electromagnètica en cas necessari. Proveïm aquest servei expert a una tarifa reduïda per a particulars, i ens desplacem per tot Espanya. Per favor no dubti a contactar amb nosaltres per demanar un pressupost sense compromís.

Per poder comparar la qualitat del nostre servei amb els serveis oferts per altres entitats, per favor veure més informació sobre la nostra empresa.

Índex | Contactar | Sobre | Legal
©Radiansa Consulting 2012