contactar els professionals en la contaminació electromagnetica
contactar els experts en les radiacions
tot per detectar i apantallar la radiacio electromagnetica i electrosmog
Notícies i actualitat sobre la radiació electromagnètica, els seus efectes en la societat, i en la salut humana
contaminacion electromagnetica

Sobre Radiansa Consulting S.L.

Radiansa Consulting té oficines a Girona, Espanya (Radiansa Consulting Societat Limitada inscrita en el Registre Mercantil de Girona, Tom 2690, Foli 21, Fulla GI 47084), i el Regne Unit (Radiansa Consulting Ltd., registrada a Anglaterra nº 7833136)

Des de 2004 Radiansa Consulting ha proporcionat productes i serveis d'alta qualitat relacionats al mesurament i protecció contra les radiacions ionitzants i electromagnètiques, a empreses grans i petites, serveis sanitaris, organismes públics, i a clients particulars interessats en la protecció contra la radiació.

Perquè triar Radiansa?

Ens diferenciem dels nostres competidors per la qualitat d'informació clara, experta, fiable, i independent que proporcionem als nostres clients i la experiència que hem guanyat a ajudar a milers de particulars, empreses i organismes públics en tota Espanya avaluar les seves exposicions i protegir els seus habitatges, edificis i llocs de treball contra les radiacions.

A més de ser l'empresa més important i innovador en el sector a Espanya, Radiansa és líder mundial en l'apantallament arquitectònic contra la contaminació electromagnètica i ha estat contractada com a consultors en el projecte de blindatge electromagnètic residencial més gran del món, el proper Oberoi Skyz, una construcció de dos gratacels de 65 plantes cadascun a Bombai en l'Índia. Apliquem la mateixa experiència tècnica als nostres clients sense reparar en la grandària del projecte, i tots els nostres clients puguin confiar en un servei professional a la mesura de les seves necessitats.

Radiansa és la marca de referència per a serveis de blindatge i mesurament electromagnètic en l'àmbit arquitectònic i laboral, però també ens complau publicar unes recomanacions dels nostres clients particulars. Els nostres clients valoren que ens dediquem 100% a la detecció, mesurament i protecció de les radiacions. No estem implicats en assumptes esotèrics, o teràpies alternatives, el feng shui, etc; som experts a protegir espais vitals i laborals contra les radiacions electromagnètiques i ionitzants. A més, som independents i no vinculats amb un sol fabricador de productes de mesurament o blindatge, situació que ens permet oferir els millors productes del mercat segons les necessitats dels nostres clients.

El Director de Radiansa Consulting és Dr. Martyn Key, nascut a Anglaterra en 1967. Martyn té un Doctorat en Ciències Físiques, un Master en Protecció Radiològica i Mediambiental, i és membre de la Societat Espanyola de Protecció Radiològica. Té 18 anys (en 2012) de experiencia professional en l'àmbit del mesurament i protecció contra les radiacions. Martyn explica la filosofia de Radiansa en una entrevista publicat en "El Mundo" en 2010.

Dades de contacte:

Radiansa Consulting S.L.
Correu: C/ Santa Eugènia, 200 baixos, 17006 Girona
Tel: +34 972 29 80 29
Fax: +34 972 29 80 29
Email:

Radiansa Consulting Ltd.
Correu: 51 Eaton Hill, Leeds (Regne Unit)
Tel: +44 (0)1273 192519
Fax: +44 (0)1273 961285
Email:

Índex | Contactar | Sobre | Legal
©Radiansa Consulting 2012