contactar els professionals en la contaminació electromagnetica
contactar els experts en les radiacions
tot per detectar i apantallar la radiacio electromagnetica i electrosmog
Notícies i actualitat sobre la radiació electromagnètica, els seus efectes en la societat, i en la salut humana
prevencio de riscos electromagnetics

Riscos electromagnètics en l'entorn laboral

Radiansa Consulting ofereix serveis de mesurament per diagnosticar i solucionar problemes relacionats amb les exposicions als camps electromagnètics en els llocs de treball.

Les exposicions als camps electromagnètics experimentades a l'entorn de les oficines i llocs de treball moderns, han incrementat de forma important en els últims anys. La raó principal és l'augment en quantitat d'equips electrònics i els seus respectius sistemes de subministrament elèctric instal·lats en, i prop de, els llocs de treball.

Per favor visitar els enllaços següents o contactar amb nosaltres para més informació sobre els nostres serveis:

Diagnosticar nivells de camps electromagnètics anòmals en els llocs de treball, i solucionar els possibles problemes per a la salut que aquests camps poden provocar, sol ser un procés senzill, i implica poca intrusió i disrupció. Mentre existeixin riscos electromagnètics amb efectes ja comprovats, com és el cas de l'aparició de Lipoatrofia Semicircular, els coneixements científics actuals suggereixen igualment la possibilitat que els camps electromagnètics estiguin també vinculats amb altres efectes nocius. Per tant, l'aplicació del principi d'evitació prudent en els llocs de treball és sempre aconsellable.Índex | Contactar | Sobre | Legal
©Radiansa Consulting 2012